Ukazali su nam poverenje

Predstavljamo neke od naših radova...

Trinitas Airport Transfer provide the airport shuttle Vienna can count on to transport its residents, tourists, professionals, and visitors to and from the airport. Trinitas offers shuttle, taxi, and limousine services throughout Vienna. This includes airport transfer between airports, as well as airport taxi or cab service anywhere you need to go.

Represent Communications je reimenovana agencija McCann Erickson Public Relations, jedna od prvih PR agencija u Srbiji, koja se već deset godina bavi kreiranjem komunikacijskih strategija, te izgradnjom imidža i dobre reputacije kompanija, organizacija i pojedinaca.

Coca-Cola aktivne zone su teretane na otvorenom koje je kompanija Coca-Cola postavila u brojnim gradovima Srbije, kao deo programa Pokret za radost. Treninge, izazove i druženja predvode ambasadori Coca-Cola pokreta za radost.

Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i ove godine pokreće akciju „Najbolje iz Srbije“, u okviru koje će biti izabrani najuspešniji robni i korporativni brendovi na domaćem tržištu.

Dušan Borković je rodjen 16.09.1984 u Pančevu, Srbiji. Automobilizmom je počeo da se bavi još davne 1994.god (kartingom) i u svojoj bogatoj karijeri dugoj 18 godina osvojio je sve što se moze osvojiti u našoj zemlji.

Udruženje pivara Srbije predstavlja kontinuitet udruživanja u pivarstvu još od 1958. godine. U ovom trenutku, Udruženje posluje sa šest vodećih predstavnika pivarske industrije u Srbiji: Apatinska Pivara, Beogradska industrija piva i slada BIP, Valjevska pivara, Carlsberg Srbija, Sladara Maltinex i Heineken Srbija.

Škola glume, filmske i pozorišne režije ''Prvi koraci'' za uzrast od 6 do 26 godina pruža Vam jedinstven program u regionu. Najveći fond časova i rad sa 17 predavača na mesečnom nivou kao i pristupačnom cenom i od samo 222 dinara po času u centru grada.

SWISS IPG PARTNERS GROUP is an international thought factory and top management consultancy with long-term experience in Business Model Innovation, Performance Excellence and Transformation Projects.

Content Experience je prva konferencija o content i digital marketingu u Srbiji. Najveći poznavaoci ovih oblasti, sa različitih kontinenata će svojim znanjem i iskustvom prisutne inspirisati, motivisati, edukovati.

BabyBoom Srbija - Porodični portal, sajt posvećen deci i roditeljima sa sjajnim nagradama, veselim forumom i kreativnim sadržajima.

Specijalistička dermatovenerološka ordinacija Dr Jegda za lečenje kožnih i polnih bolesti, uspešno lečenje akni i trajnu epilaciju.

Na inicijativu Centra za edukaciju i zaštitu potrošača Beograd, zajedno sa Centrom za edukaciju i zaštitu potrošača Alibunar i Centrom za zaštitu potrošača Inđija, 16.10.2008. godine, u Beogradu je održana Osnivačka skupština i doneta Odluka o osnivanju asocijacije potrošača pod nazivom Centra potrošača Srbije-CEPS.

Donna Stella butik ekskluzivne robe od kože i krzna.

Preduzeće Elektra Sistem d.o.o. je osnovano 1994. godine i specijalizovano za spoljnu i unutrašnju trgovinu opremom, materijalom i rezervnim delovima u oblasti energetike, rudarstva i telekomunikacija.

Najpovoljniji uslovi prodaje i poštovanje poslovnih dogovora su naš moto, koji je stvorio dobru sliku o preduzeću kod naših poslovnih partnera, koji su podjednako male proizvodne i trgovinske firme, kao i veliki sistemi u zemlji i inostranstvu.

Law office „Bratić Janković“ Trademark & Patent Firm provide full of services relating to Intellectual property Law, IP enforcement as well as alternative dispute resolution. Law office offer full assistance in anti piracy, negotiating and drafting assignments, license agreements and other types of Intellectual property related contracts as well as all types of criminal procecutions.

RUSIJA DANAS je popularan, visokotiražni, moderno dizajnirani časopis, koji se bavi stvaranjem pozitivnog imidža moderne Rusije, ali i prezentovanjem ruske civilizacije u najširem smislu te reči. RUSIJA DANAS je popularan, visokotiražni, moderno dizajnirani časopis, koji se bavi stvaranjem pozitivnog imidža moderne Rusije, ali i prezentovanjem ruske civilizacije u najširem smislu te reči.

Firma Dionis International People Group osnovana je u Srbiji 13.01.1993. sa sedištem u Dimitrovgradu.

U prvim godinama poslovanja, pa sve do 2000. godine, firma se bavila međunarodnim uvozom i izvozom.

Prateći nove trendove poslovanja i osluškujući potrebe tržišta, pojavila se potreba za uvođenjem novih i perspektivnijih projekata.

LBT company d.o.o. je preduzeće osnovano 1992.god. i za sve godine postojanja, od početka do danas, bavi se isključivo poslovima knjigovodstva, poreskog i poslovnog savetovanja. Višegodišnjim uspešnim poslovanjem uspeli smo da spoznamo potrebe klijenata, bilo da počinju sa radom, čine prve korake u poslovanju ili žele da optimizuju i unaprede postojeće poslovanje. Iskustvo koje posedujemo, znanje, nove tehnologije su argumenti da nam ukažete Vaše poverenje.

Na inicijativu grupe građana opštine Ruma, dana 18.08.2011.g., u Rumi je održana Osnivačka skupština Centra za edukaciju i zaštitu potrošača Ruma. Ministarstvo za poljoprivredu, trgovinu, šumarstvo i vodoprivredu na osnovu podnete dokumentacije 19. januara 2012.g. donelo je rešenje o upisu Centra za edukaciju i zaštitu potrošača Ruma u Registar udruženja za zaštitu potrošača.

Centar za zaštitu potrošača Senta (u daljem tekstu: Udruženje) je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti zaštite potrošača u skladu sa važećim evropskim i međunarodnim standardima u oblasti promovisanja prava i interesa potrošača u javnosti i time doprinošenju jačanja pozicije potrošača.

Turistička agencija Holiday S ima veliki izbor turističkih aranžmana i usluga koje godinama plasira preko svojih saradnika i agenata na celokupnoj teritoriji Republike Srbije. Turistička putovanja širom Evrope sa posetama evropskim metropolama: Pariz, London, Berlin, Madrid, Lisabon, Amsterdam, Brisel, Kopenhagen, Stokholm, Oslo, Moskva, Prag su u stalnoj ponudi.

KOZMETIČARSKO FRIZERSKI SALON I STUDIO ZA EDUKACIJU KARMEN

MiniOglasi.com portal - besplatno oglašavanje za prodaju novih i polovnih stvari! Ukažite nam poverenje, registrujte nalog i postavite oglas BESPLATNO!

­